BINGOSHOW

met dj

Wilt u zelf genieten van een fantastische bingo, boek dan nu onze Bingoshow. Onze animator praat het geheel aan elkaar, trekt de nummers, roept de winnaars naar voren en laat hen de gewonnen prijs kiezen. U kiest of wij de prijzen voorzien of u dit zelf doet. Wat is in deze prijs allemaal inbegrepen: presentator/animator, geluidsinstallatie en technieker, bingocomputer en bingopalletjes.

Als je op zoek bent naar een manier om je bingo-evenement extra speciaal te maken, waarom huur je dan geen DJ in om voor de muziek te zorgen? Met een goede DJ kun je de sfeer verhogen en ervoor zorgen dat je gasten zich vermaken terwijl ze wachten op hun volgende nummer.

Een DJ kan niet alleen voor muziek zorgen, maar ook voor animatie tussen de verschillende rondes. Denk bijvoorbeeld aan het aanmoedigen van de deelnemers, het opvrolijken van de sfeer door interactie met het publiek en het creëren van een feestelijke sfeer door bijvoorbeeld het geven van dansinstructies.

Bovendien kun je de DJ ook nog eens vragen om een thema toe te voegen aan het evenement. Zo kan er bijvoorbeeld worden gekozen voor een disco-avond, een feestavond of een jaren ’80 feest. Dit maakt het bingo-evenement niet alleen leuk, maar ook nog eens uniek en memorabel.

Kortom, door een DJ in te huren bij je bingo-evenement creëer je niet alleen een feestelijke sfeer, maar zorg je er ook voor dat je gasten een onvergetelijke avond hebben.

Vraag ons vrijblijvend een offerte. Wij kunnen uw volledige feest tot in de puntjes verzorgen.