BINGOSHOW

met gastartiest

Bingo is een geweldige manier om mensen samen te brengen en een leuke avond te beleven. Maar als je op zoek bent naar een manier om je bingo-evenement extra speciaal te maken, waarom zou je dan niet overwegen om een zanger of zangeres, buikspreker, travestiet of een andere artiest in te huren?

Met een zanger of zangeres, bvb Andy Live  Jason BradleyZangeres Sabine of Kevin & Romina, kan je een extra element van plezier en entertainment toevoegen. De artiest kan tussen de rondes van de bingo optreden en het publiek vermaken met enkele bekende nummers of juist met nieuwe, verrassende liedjes.

Een buikspreker of de Popkoning is een andere optie om te overwegen, aangezien deze artiesten in staat zijn om hun poppen tot leven te brengen en daarmee het publiek te vermaken. Het is een unieke en vaak verrassende vorm van entertainment die zeker de aandacht zal trekken van je gasten.

Travestieten zijn ook een populaire keuze voor een bingo-evenement, omdat ze een leuke en uitbundige sfeer kunnen creëren en het publiek kunnen vermaken met hun act. Het is een geweldige manier om de avond net iets spannender te maken en je gasten een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Kortom, het inhuren van een artiest voor je bingo-evenement is een geweldige manier om je gasten te vermaken en de avond net iets specialer te maken. Of je nu kiest voor een zanger of zangeres, buikspreker, travestiet of een andere artiest, je gasten zullen zeker genieten van het extra entertainment dat je aanbiedt naast het spelen van bingo.

Wat is in deze prijs allemaal inbegrepen: presentator/animator, geluidsinstallatie en technieker, bingocomputer en bingopalletjes.

Vraag ons vrijblijvend een offerte. Wij kunnen uw volledige feest tot in de puntjes verzorgen.